PRIJZEN EN PAKKETTEN


Bij het boeken van jouw sessie zal ik je vragen voor welk pakket je kiest als startpunt van jullie fotosessie. Er is altijd een pakket dat bij jou/jullie past. Een investering in jouw feestje met als resultaat een mooie verzameling blijvende herinneringen voor aan de muur en in je fotoboek, of natuurlijk voor (o)pa, (o)ma maar vooral ook voor je kinderen, later, als ze groot zijn. En geloof me, dat is al erg snel.

De eerste drie pakketten zijn bedoeld voor gezins-, kinder-, portret- en zwangerschapsreportages. De prijzen voor newbornreportages en zakelijke reportages staan daaronder beschreven. Wil je meer weten? Klik dan onderaan deze pagina door naar de beschrijving van wat er precies bij ieder pakket is inbegrepen. Zie ik je binnenkort?

Pakket 'kinderfeestje'

Weet jij nog niet wat je kunt verwachten en test je me graag eerst uit en/of heb je aan enkele beelden voldoende? Kies dan voor dit pakket.

149 euro

Pakket 'kers op de taart'

Mijn meest gekozen pakket: een heerlijk ongedwongen sessie zonder tijdsdruk en een ruime galerij om je keuze uit te maken, waarbij er 10 digitale bestanden zijn inbegrepen bij de sessie.

295 euro

Pakket 'alle toeters en bellen'

Een compleet feestje: bij deze sessie zijn ALLE digitale bestanden inbegrepen en ontvang je als bonus een mini-album met jullie allermooiste foto's.

495 euro

Newborn fotosessie

Dat prille snoetje, die kleine teentjes, voor je het weet is het weer voorbij. In deze sessie maak ik uitgebreid tijd voor jullie om deze prachtige periode vast te leggen. Je kunt kiezen voor een 'geposeerde' newbornsessie of een 'lifestyle' sessie

vanaf 295 euro

Zakelijk

Ja echt, doe ik ook. En wel precies passend bij jou en je bedrijf. Zoek je alleen een zakelijke profielfoto of mag ik je hele huisstijl uitstraling geven? Ik spar graag met je over jouw wensen en geef je daarna een tarief op maat!

In overleg

Klik hier voor meer info over wat er is inbegrepen in de verschillende fotografie pakketten

FAQ

Waar vindt de fotosessie plaats?

A.Voor alle sessies behalve newborn en zakelijk geldt dat ik je/jullie het allerliefste op een buitenlocatie fotografeer. Ik ben immers daglichtfotograaf! De plaats bepalen we in overleg, afhankelijk van het seizoen, het licht en jouw woonplaats. Zwangerschapssessies kunnen eventueel ook binnen, mits jouw interieur het licht in jouw huis dat toe laten.
Newbornsessies vinden uiteraard binnen plaats, in een lekker warme woonkamer bij jullie of bij mij thuis. Meer informatie daarover ontvang je voorafgaand aan de sessie.
Voor zakelijke sessies bepalen we de locatie in onderling overleg, afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf.

Op welke tijd vindt de fotosessie plaats?

A.Buitensessies vinden plaats ongeveer 1,5 uur na zonsopkomst ofwel 1,5 uur voor zonsondergang. Met een beetje geluk bevinden we ons dan in het 'gouden uurtje' en het licht wat dan gaat schijnen, maakt je foto's magisch! Mocht het die dag nu helemaal bewolkt zijn, geen punt, ook wolkenluchten maken een mooie plaat. Tijdens bewolkte dagen is het ook mogelijk de sessie wat eerder of later op de dag te plannen. Ochtendhumeur of bedtijd? Ook geen punt...want een sessie bij mij is altijd een feestje, en op feestjes mag er altijd net even wat meer, wat langer en wat gekker!

Wat moet ik aan?!

A.Bovenalles: iets waar jij je fijn in voelt en waarin jij je allermooiste zelf bent! Kies vooral voor effen kleding, zonder prints/teksten en knalkleuren en, mocht je samen op de foto gaan, stem de kledingkleuren wat op elkaar af. Meer advies daarover stuur ik je ter voorbereiding van onze fotosessie.
Tot slot: voor zowel de meisjes als de (zwangere) dames heb ik een klantengarderobe om uit te kiezen voor als je net even meer wil shinen dan normaal!

Het regent, wat nu?

A.Zon, wind, wolken, alles is mooi, zolang het maar droog is. Ik houd zelf wel van in de regen dansen en door de plassen springen, maar mijn camera heeft watervrees. Mocht op de dag van onze sessie blijken dat de kans op regen heel groot is, dan gaan wel op zoek naar een nieuwe datum of we zoeken in overleg een binnenlocatie.

Wanneer ontvang ik mijn galerij?

A.Binnen twee dagen na onze sessie ontvang je van mij een preview: een opwarmertje voor jullie mooie galerij vol beelden waaruit jullie je keuze kunnen maken. De galerij volgt uiterlijk drie weken na de sessie. Heb je deze sneller nodig? Tegen meerprijs komt dat voor elkaar en edit ik, als mijn kids op bed liggen, tot diep in de nacht...


Ben jij helemaal klaar voor jouw feestje?